Добро пожаловать
Вход / Регистрация

Манты с картошкой и брынзой

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В Узбекская кухня
25 Просмотры

Описание

Узбекские манты - это изысканное блюдо узбекской кухни, приготовленное на пару из нежнейшего тонкого теста с сочной мясной или овощной начинкой внутри. Предлагаю приготовить манты с картошкой и брынзой.

Для теста:
мука - 300 гр.
вода - 180 мл.
соль - 1 ч.л.
Для начинки:
картофель - 4 шт.
лук репчатый - 2 шт.
брынза - 120 гр.
масло сливочное - 70 гр.
кумин (зира) - 1 ч.л.
соль и чёрный перец по вкусу
Для соуса: сметана+чеснок+зелень+соль

Uzbek manti is a delicious dish of Uzbek cuisine, cooked on a pair of delicate thin dough with juicy meat or vegetable filling inside. Offer to cook dumplings with potatoes and cheese.
For the dough:
flour-300 gr.
water-180 ml.
salt-1 tsp
For the filling:
potatoes - 4 PCs .
onions - 2 PCs.
white cheese - 120 gr.
butter-70 gr.
cumin (Jeera) - 1 tsp
salt and black pepper to taste
For sauce: sour cream+garlic+greens+salt

1.Add salt and water to the sifted flour.
Knead the dough and remove for 30 minutes.
2.Finely chop the onion and potatoes. Brynza
RUB on a medium grater. Add salt
and spices to taste.
3.Cut the squares 80x80 mm.
4.Spread the filling. Pinch the edges.
Cook over high heat for 35-40 minutes.

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
RSS